Borja torna mentre Gabri fa treball de recuperació

  0
  4049.jpg

  18/10/2012 – El migcampista sembla està recuperat de les molèsties que l'han tingut fora dues setmanes. Gabri, en canvi, ha començat la setmana entrenant al marge del grup

  Paint encara la discreta actuació del darrer partit, però sobretot amb la vista posada en l'horitzó de diumenge, el Badalona va tornar ahir als entrenaments després que el cos tècnic decidís donar el dilluns de descans als futbolistes de la primera plantilla escapulada. De cara al partit contra l'Atlètic Balears del cap de setmana, Albert Càmara té una baixa i una alta segures. Per una banda, tornarà Xavi Pelegrí després de complir un partit de sanció per acumulació de grogues contra el Mallorca B. Però en canvi, diumenge serà l'altre central qui s'haurà de veure en la mateixa tessitura que Pelegrí fa tres dies. Pablo Gallardo va veure contra el filial balear la cinquena groga i, conseqüentment, haurà d'estar-se una jornada sense poder jugar. El millor col·locat per substituir-lo torna a ser Marcelo, qui ja va suplir amb solvència a Pelegrí i qui, a més, va rebre els elogis d'Albert Càmara en la roda de premsa posterior al partit contra el Mallorca.

   

  Pel que fa al capítol de lesionats, també hi ha una notícia positiva i una altra que no ho és tant. Borja Abenia va exercitar-se ahir al mateix ritme que la resta de la plantilla i sembla que ha superat ja els problemes que l'havien deixat fora de les últimes convocatòries escapulades. El mig centre havia estat fins la lesió un jugador en qui Càmara havia confiat amb regularitat. D'altra banda, Gabri va haver-se d'entrenar per separat. El davanter es va caure de la convocatòria de diumenge sobre la botzina. De moment, encara arrossega les molèsties i caldrà esperar per veure si pot arribar a temps per ser protagonista contra l'Atlètic Balears.