BSA lliura mitja tona de menjar al Banc dels Aliments

  0
  71

  15/07/2013 – L'empresa municipal col·labora novament en la campanya 'La fam no fa vacances' i instal·la punts de recollida d'aliments en tots els seus centres.

  Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha lliurat aquesta setmana al Banc dels Aliments, a través de Voluntaris Badalona, 550 quilograms de menjar.

   

  BSA s’ha sumat aquest estiu a la campanya de la Fundació Banc dels Aliments de Catalunya La fam no fa vacances instal·lant punts de recollida d’aliments en tots els seus centres. Aquesta ha estat la quarta ocasió en què BSA s’ha sumat a una campanya del Banc dels Aliments.

   

  Com a novetat, l’organització ha obert la iniciativa als usuaris instal·lant punts de recollida accessibles a la ciutadania a l’Hospital Municipal de Badalona, el centre d’Atenció Primària Nova Lloreda, i el Centre Sociosanitari El Carme. En total, l’esforç d’usuaris i professionals ha permès recollir 550 quilograms d’aliments, bàsicament oli, pasta, arròs, llaunes, galetes i llegums. La Comissió de Cooperació de BSA, amb el suport del Servei de Logística, ha estat l’organitzadora de la campanya.