Carrefour llança a Badalona un Monopoly d’alimentació saludable

  0
  72

  Carrefour es converteix en la primera empresa a comptar amb una edició exclusiva del Monopoly dedicada a l’alimentació. El joc més universal de Hasbro s’ha actualitzat amb la imatge de Carrefour, els valors de transició alimentària per a tots i el programa Accions per a Menjar Millor, creat per a fomentar hàbits de vida saludables.

  El llançament d’aquest icònic joc conjumina l’objectiu de la companyia de promoure la diversió de tota la família, amb el desenvolupament d’accions per a menjar millor. Monopoly Act for Food permet als consumidors conèixer de manera amena els objectius que Carrefour s’ha marcat per a liderar la transició alimentària per a tots i incentiva, mitjançant el joc, la idea que menjar bé és una prioritat.

  El joc s’ofereix en format col·leccionable i compta amb 28 cartes en les quals s’han inclòs productes o mesures relacionades amb l’alimentació saludable i la sostenibilitat. Així per exemple, en lloc dels carrers habituals, els jugadors poden aconseguir “propietats” com el Passeig del Pa 100% Integral, la Glorieta de l’Alvocat BIO, l’Avinguda del Granel o la Carretera de l’Energia Sostenible, entre altres.

  Aquesta edició especial estarà disponible en tots els hipermercats Carrefour i en www.carrefour.es fins al 10 de maig. Per a jugar només cal adquirir el tauler i a continuació, els clients podran completar el joc amb les targetes i punts que la cadena regala en realitzar compres a les seves botigues.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí