Catalunya oferirà productes menstruals gratuïts a totes les dones

  0
  65

  El Pla Integral d’Equitat Menstrual 2023-2025 pretén arribar a les 1,8 milions de dones que menstruen a Catalunya

  Per arribar a totes les dones que tenen la regla -1,8 milions- aquests productes es podran recollir en punts de proximitat a tot el país, amb plena equitat territorial, on es proporcionarà també informació i assessorament per utilitzar-los.

  Es tracta d’una mesura per a totes les dones, independentment d’on visquin. La distribució gratuïta de productes menstruals sostenibles es continuarà fent també a través dels centres de secundària, amb el programa “La meva regla, les meves regles”.

  A partir de l’any vinent, a més, es preveu introduir descomptes a través del Carnet Jove i el carnet universitari per a la compra de productes menstruals sostenibles i reutilitzables.

  S’instal·laran dispensadors de compreses i tampons de cotó orgànic en diversos equipaments i serveis públics, especialment per a dones en situació de vulnerabilitat.

  També n’hi haurà a centres educatius i universitaris, equipaments juvenils, centres d’atenció primària, equipaments de serveis socials, centres d’atenció a les drogodependències, equipaments culturals, Ferrocarrils de la Generalitat o comissaries dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí