Clínic internacional de futbol americà a Badalona amb més de 460 inscrits

  0
  48
  Captura de pantalla 2017-02-22 a las 16.37.20.png

  22/02/2017 – Badalona Sud acollirà un esdeveniment sense precedents a la ciutat: un clínic de dos amb entrenadors nacionals i nord-americans i dedicat a totes les categories d’edat.

   

  Una iniciativa espectacular. Només d’aquesta manera es pot qualificar el projecte que ha impulsat la Federació Catalana de Futbol Americà amb la col·laboració de la Generalitat, l’Ajuntament de Badalona, l’empresa especialitzada Campaments l’Arcada i els Dracs.

   

  El 4 i 5 de març, la nostra ciutat rebrà un mínim de 460 jugadors d’arreu del territori català (és la xifra d’inscrits actual) per a la celebració d’un clínic internacional de futbol americà.

   

  El Municipal de Badalona Sud serà l’escenari d’un esdeveniment esportiu que té un preu d’inscripció de 5 euros pels majors d’edat i és de franc pels jugadors menors. En total se celebraran fins a 10 hores de clínic (dissabte de 10h a 13h i de 15h a 18 i diumenge de 10h a 14h) i els participants treballaran agrupats per grups d’edat i posicions, ja que està obert a totes les edats.

   

  L’objectiu del clínic és millorar la tècnica individual dels jugadors catalans inscrits per fer un pas endavant en l’expansió del futbol americà. Per assolir aquesta missió, la FCFA ha contractat els serveis de cinc entrenadors nord-americans i d’un jugador que ha militat a la NCAA.

   

  Andre Dobson (entrenador principal de la Faith Christian Academy d’Orlando), Marquel Neasman (exjugador de Central Florida i tècnic de quarterbacks a la Faith Christian Academy), Rob Keefe (entrenador de defensa dels Orlando Predators), Pat Lee (exjugador de la NFL i guanyador de la Super Bowl amb els Green Bay Packers), Josiah Cravalho (tècnic als Vienna Vikings) i el defensive end de Pittsburgh Greg Romeus impartiran el clínic al costat dels millors entrenadors nacionals.

   

  Acord Young Talent-Dracs pels horaris

   

  En relació al futbol i el futbol americà, l’altra notícia de la setmana és l’acord assolit pel Young Talent i els Dracs pels horaris de Badalona Sud. Els dos clubs han arribat a una entesa: el sènior i el femení de Dracs podrà jugar sense dificultats a Badalona Sud, mentre que la resta de categories inferiors ho hauran de fer a Montigalà (els Dracs estan a l’espera de rebre els horaris definitius i de conèixer si podran gaudir d’una ampliació d’horaris d’entrenament en aquesta instal·lació).

   

  El Young Talent fa un esforç que s’ha d’agrair, ja que la seva estructura d’equips és molt àmplia. Cal destacar que l’Ajuntament de Badalona té previst canviar la gespa de Badalona Sud el pròxim estiu (juliol 2017).