Comencen les obres de reparació del Pont del Petroli

  0
  img_cgallego_20170127-162900_imagenes_lv_terceros_danys_pont_petroli_2-kcZG-U4138374608249TH-992x558@LaVanguardia-Web.jpg

  27/06/2017 – L'Ajuntament preferia no col·locar la infraestructura d'obres abans de la revetlla de Sant Joan per evitar que fos malmesa per actes incívics.

  Ha passat mig any des del temporal del 23 de gener que va provoar destrosses importants al Pont del Petroli, i just fa uns dies han començat els treballs previs per iniciar les obres de reparació, segons van avançar els companys del Tot. Van ser adjudicades amb un pressupost de 216.000 euros.

   

  Part del material necessari per reparar el pantalà serà traslladat al Pont durant aquesta setmana, un cop passada la Revetlla de Sant Joan. L'Ajuntament de Badalona volia evitar que durant la Nit de Sant Joan algun brètol malmetés la infraestructura necessària per començar l'obra. Tot i que durant els propers dies, les obres seran poc visibles, els operaris començaran a treballar-hi immediatament.

   

  Les tasques hauran de refer part de la passera i recol·locar tant les bigues del paviment de fusta com la barana d'acer inoxidable de la plataforma final. Segons les previsions de l'Ajuntament, les obres podrien tenir una duració d'uns tres mesos.