Els Colors de la Tardor celebra la seva sisena edició

  0
  IMG_9388.JPG

  28/10/2013  – Aquest dissabte la Rambla Floridablanca va acollir una nova edició d'Els Colors de la Tardor, una festa de diversitat amb la finalitat de millorar la convivència als barris de La Salut i Llefià. 

  El passat dissabte la Rambla Floridablanca del barri de Sant Mori de Llefià va acollir la celebració de la 6a edició d’Els Colors de la Tardor, una festa de diversitat amb la finalitat de millorar la convivència als barris de La Salut i Llefià i que tothom s’apropi a compartir necessitat i interessos comuns.

   

  Enguany, per motius econòmics, només s’ha pogut celebrar la festa central on durant tot el dia es van realitzar diferents tallers i activitats per a totes les edats. A ritme de percussió del Grup de Diables Kapaoltis de Llefià, que van recórrer diferents carrers dels barris,  anunciaven als veïns i veïnes el tret de sortida d’Els Colors de la Tardor. Tot seguit, una vintena de persones van escalfar motors amb exercici físic per estar en forma per a tota la festivitat. A partir d’aquí van iniciar els jocs dinàmics i les activitats per conèixer els barris de La Salut i Llefià.

   

  De cara al migdia i a la tarda, les AMPAS de les escoles públiques van oferir 90 degustacions a la mostra gastronòmica que ja s’ha convertit en tota una tradició a Els Colors de la Tardor. L’objectiu del qual era recaptar fons econòmics per a les activitats de fi de curs dels alumnes. Finalment, una nova edició d’Els Fils del Món, on es podia conèixer els diferents teixits, punts de costura i vestits regionals i alhora fer tallers de costura, i un “wateke” mòbil, per ballar una mica el cos a ritme de diferents tipus de cançons, van concloure aquesta edició.

   

  Amb aquest seguit d’activitats es pretenia ajudar a reflexionar i construir un model de convivència respectuós amb l’espai individual de cadascú, però també potenciar la cohesió i la comunicació com a eina per la millor relació entre els ciutadans de Badalona. L’organització considera que aquesta sisena edició “ha fet un pas més enllà en la construcció d’un model de convivència arreu de la ciutat on ningú s’hi senti un estrany”.