Comencen les restriccions horàries per pescar a les platges de Badalona

  0
  Prohibició de pesca a les platges.JPG

  16/05/2013 – Des d'ahir fins el 15 de setembre, està prohibida la pesca a la platja entre les 8 i les 20 hores, i entre les 2 i les 5 de la matinada; també es restringirà la presència d'animals domèstics a la zona de bany.

  La pesca a les platges de Badalona està prohibida des del passat dimecres fins el 15 de setembre en els horaris compresos entre les 8 i les 20 hores, que és l’horari més habitual de bany; i entre les 2 i les 5 hores, franja de la matinada durant la qual la màquina garbelladora està netejant la sorra de les platges. Aquesta normativa està inclosa en el Pla de distribució d’usos i serveis de temporada de les platges i mar territorial de Badalona, aprovat per la Generalitat de Catalunya el passat mes d’abril. Cal recordar que en l’espai del pont del Petroli la pesca està prohibida durant tot l’any.

   

  Per altra banda, a partir de l’1 de juny, quan comença oficialment la temporada de bany, quedarà prohibit portar animals de companyia a la sorra i a l’aigua de bany. L’excepció són els gossos d’assistència que acompanyen persones amb discapacitat. En aquest cas, es tracta del compliment de l’article 19.1 de l’ordenança municipal de platja.

   

  Enguany la temporada oficial de bany durarà de l’1 de juny a l’1 de setembre. Aquests dies tant l’Ajuntament de Badalona com l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan realitzant les millores necessàries per posar a punt les platges, amb la instal·lació de nou mobiliari i el condicionament de l’existent.