Comunicació directe entre pacients i familiars a l’Hospital de Can Ruti

  1
  26

  La incomunicació entre pacients per coronavirus i els familiars està sent més dur als hospitals pels protocols habilitats. A l’Hospital Germans Trias i Pujol s’ha posat en marxa un projecte per tal de poder connectar aquests malalts amb els seus familiars amb un sistema de videotrucades. @prop és una iniciativa que identifica els pacients que es troben aïllats i que no tenen competències digitals o tecnologia pròpia per estar en contacte amb als seus éssers estimats. Es tracta d’ un projecte impulsat per la direcció infermera, la Unitat d’Atenció a la Ciutadania, Comunicació i la Direcció d’Innovació, on la coordinació és clau per poder identificar les situacions on és més necessari intervenir per suplir les escletxes digitals.

  El projecte ha estat possible gràcies a les aportacions de tauletes que la Fundació Àlex ha cedit a l’hospital badaloní.

  Donacions de telèfons mòbils a l’hospital de Can Ruti

  El projecte s’ha complementat amb l’arribada de telèfons mòbils que han arribat a través l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, impulsant conjuntament amb la fundació TICSalut i el projecte Derecho a Conectarse, liderat per COVIDWarriors. Gràcies a aquestes noves donacions, l’Hospital ha disposat de diferents targetes SIMS que permeten fer videoconferències en àrees on no arribava la xarxa wifi de l’hospital, com eren les zones de crítics, uns pacients que precisament tenien molta necessitat de poder connectar-se amb els seus familiars.

  1 COMENTARI

  1. Yo llevo 47 días con mi marido ingresado allí,y ni siquiera he podido hablar con el,siempre dicen que harán videollamada y no la hacen

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí