Concentració per evitar el doble desnonament d’una família a Montigalà

  0

  17/07/2012 – La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha convocat les reunions ciutadanes a les 9.30h al carrer Milan, 22, i a les 10.30h al carrer Sicília, 66; l'execució judicial pretén deixar una família al carrer i amb un deute de 385.000 euros.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badalona ha convocat una doble concentració demà per evitar el desnonament d’una família de dos pisos diferents. A les 9.30h al carrer Milan, 22, i a les 10.30h al carrer Sicília, 66, tots dos situats al barri de Montigalà.

   

  Es tracta l'execució d’un ordre de llançament dictada pels Jutjats de primera Instància de Badalona fa ja quatre mesos, contra un matrimoni i la seva família, als quals pretenen desnonar simultàniament de dos habitatges, en una de les mostres més agressives i significatives de la crisi immobiliària.

   

  Rafael i Alejandra van signar una hipoteca pont per a que la immobiliària Don Piso els vengués el seu pis i així anar a viure a un altre de similar. Un cop finalitzada la hipoteca pont de dos anys, Don Piso es va negar a comprar el pis, incomplint l'acord al que havien arribat. Les quotes de la hipoteca van pujar de 600 a més de 1900€/mes. Amb el seu sou, el matrimoni no va poder fer front als pagaments i ara volen desnonar-los de tots dos pisos.

   

  Com en altres casos, la llei no només condemna la família a quedar-se sense sostre, també els deixa amb un deute amb l'entitat financera, una filial de Santander, en aquest cas, de més de 385.000€.