Contra el Vila-Real B, de nou al Centenari

  0
  36
  1349095564874.jpg

  23/02/2013 – Demà el Vila-Real B visitarà el Camp del Centenari. El Badalona intentarà guanyar per trencar la llarga sequera de victòries que ha situat l'equip en setzena posició

  Dues ratxes molt negatives trencaria demà el Badalona si aconseguís vèncer al Vila-Real B. D'entrada, treuria un triomf després de nou partits en què tot han estat o empats o derrotes. I a més, l'equip tornaria a guanyar al Centenari com a local després de tres mesos i cinc partits sense fer-ho. Cada setmana que passa, la necessitat de la victòria es fa més palesa. Després de l'empat agredolç de la jornada passada contra el Nàstic, l'Espanyol B va avançar als de Càmara en la classificació. Ara ja només una plaça separa l'equip de la promoció de descens. La distància en punts és, però, una mica menys alarmant: quatre punts sobre l'Oriola i cinc sobre el Constància i el Mallorca B, equips ja ocupants de dues de les quatre posicions de descens a Tercera.

   

  Com el Nàstic de Tarragona, el Vila-Real B és un altre dels equips situats en la poc emocionant i pràcticament anodina zona central del grup tercer. Perquè el grup del Badalona es mou en la polaritat aquesta temporada. En la zona alta, els quatre primers semblen sòlidament posicionats per assaltar la Segona Divisió. El cinquè ja es situa quatre punts per sota; i el sisè, a sis punts. En la part baixa succeeix quelcom de similar: cinc equips distanciats per només quatre punts i Espanyol B i Badalona, quatre punts per sobre de la zona de perill. És a dir, que sembla que d'aquí a final de temporada seran força pocs els equips que tinguin coses a jugar-se. El Badalona aspira a ser un d'aquests equips que no vol patir i es col·loca en el tebi intranscendent centre del grup.

   

  El filial castellonenc és un conjunt del tot imprevisible. Dotat de molta qualitat però que no ha aconseguit habituar-se a la categoria de bronze després del descens obligat del curs passat. L'equip volia aspirar a tornar a Segona, però una irregularitat que ha passat de circumstancial a crònica l'ha condemnat a no poder lluitar amb els millors. Ara mateix el Vila-Real travessa un moment d'ambigu positivisme. Si ben és cert que dels últims vuit partits només n'ha perdut un, i en la darrera jornada van superar al Llagostera per 4-0, la única derrota d'aquest últim tram de competició va ser fa dues jornades. I va ser una desfeta contundent, caient 5-1 contra el Nàstic. Per això el de demà serà un rival tant difícil pel Badalona, perquè si té el dia i li surt el partit rodó serà molt complicat de superar.

   

  Els dos únics precedents entre ambdós al Centenari daten de les temporades 2007-2008 i 2008-2009. En la primera d'elles el partit va acabar en empat a zero, en un partit de poca història. En canvi, el segon antecedent va acabar amb un molt favorable 3-0 pel Badalona. Resultat que de repetir demà ajudaria i molt en la futura trajectòria escapulada.