Dansa de xifres en el seguiment de la vaga educativa a Badalona

  0
  30
  IMG_4084.JPG

  25/10/2013 – Sindicats i fonts locals estimaven ahir un seguiment de entre un 70 i un 80% a l'escola pública, mentre que Ensenyament l'ha xifrat en un 22%.

  Setmana d’intensa mobilització contra el projecte de llei conegut com la LOMCE que va culminar ahir amb una concorreguda jornada de vaga en el sector de l’educació. A nivell de rodalies de Barcelona, incloent Badalona, el seguiment de la protesta per part del professorat va ser d’un 60% a Primària i d’un 50% a Secundària, segons fonts sindicals i de la comunitat educativa local; les xifres quant a alumnes va ser major, quasi del 80% entre tots els àmbits, degut a que els sindicats d’estudiants van fer una forta mobilització, al igual que les AMPA i els pares i mares en general, molt implicats a la ciutat a través de Badalona es Mou. A la concertada les dades són inferiors, entre un 30 i un 40%

   

  A Badalona, la comunitat educativa va convocar tothom a les 11.30 a la plaça de la Vila amb l’objectiu de marxar plegats cap a la manifestació unitària de Barcelona, amb punt de partida a la plaça Universitat.