Demanen una ‘superilla’ al voltant de l’estació de Renfe aprofitant els canvis a Mossèn Anton

  0
  45
  IMG_2006.JPG

  20/12/2017 – La Plataforma pel Transport Públic creu que s'hauria de pacificar tot Sant Isidre.

  La Platafoma per la Promoció del Transport Públic del Barcelonès Nord ha celebrat la modificació del sentit de circulació del carrer Mossèn Anton, després de la seva remodelació, però creu que es tractava d'una bona ocasió per crear una 'superilla' de mobilitat al voltant de l'estació de Renfe.

   

  L'entitat considera que caldria canviar el sentit del carrer Sant Isidre “per tal que sigui de sortida des del carrer Dos de Maig”, cosa que evitar el “trànsit passant”. D'altra banda, per evitar el pas de vehicles per la plaça Roca i Pi, la plaça de l'estació, proposen “prohibir la circulació a St. Isidre entre Marina i la plaça”. En aquest sentit, diuen, s'hauria de suprimir l'aparcament de Sant Isidre i pacificar el tram de Martí Pujol entre l'estació i Mossèn Anton.

   

  Tot plegat, sostenen, serviria per convertir l'entorn de l'estació en una zona més favorable per a vianants, igual que al carrer Sant Isidre, actualment amb voreres molt estretes. “Cal recordar que la pacificació de carrers amb gran flux de vianants o problemes d’accessibilitat és una de les propostes estratègiques del Pla de Mobilitat Urbana aprovat per tots els grups polítics del plenari de l’Ajuntament”.