Divina Pastora prepara una gran festa a l’Olímpic

  0
  27
  fbchewebok.jpg

  07/09/2016 – L’empresa asseguradora aprofita l’amistós contra el Fenerbahçe del pròxim 18 de setembre per organitzar un acte dedicat a l’afició.

   

  Divina Pastora Seguros vol celebrar el seu vincle amb la Penya amb un gran esdeveniment. Aquesta voluntat ha dut el principal patrocinador del Joventut a organitzar un acte d’obertura de temporada pel pròxim 18 de setembre, data en la qual el primer equip verd-i-negre es presentarà davant l’afició.

   

  Aquell dia, a partir de les 20h, les graderies de l’Olímpic de Badalona s’ompliran per rebre l’actual subcampió d’Europa, el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic. Dues hores abans de l’inici del partit de presentació, Divina Pastora oferirà a tots els seguidors verd-i-negres un acte de benvinguda a la temporada 2016-2017.

   

  Les portes del pavelló s’obriran a partir de les 18h i tots els assistents podran gaudir de diferents sorpreses organitzades per Divina Pastora Seguros. Tots els jugadors del primer equip i les noves incorporacions (Gielo encara no haurà arribat) participaran en l’acte, així com els jugadors de l’escola de bàsquet i les categories base.