Drexler, Mullin i Robinson vindran a l’Olímpic en comptes de la selecció USA

  0
  29
  dream team.jpg

  21/07/2012

  Un grup de membres de USA Basketball va visitar les instal·lacions del pavelló i va donar el vistiplau perquè la selecció vingués dilluns, però a última hora han decidit que no s'exercitaran a Badalona. En el seu lloc vindran tres membres de l'autèntic Dream Team: clyde drexler, Chris Mullin i David Robinson.

  Finalment la selecció USA no trepitjarà l'Olímpic. Un grup de membres de USA Basketball va visitar les instal·lacions del pavelló i va donar el vistiplau perquè la selecció vingués dilluns, però a última hora han decidit que no s'exercitaran a Badalona.

  Tot i això, l'organització americana s'ha posat d'acord amb l'Ajuntament de Badalona a través de la Federació espanyola de bàsquet perquè 3 jugadors del Dream Team que va meravellar el món fa 20 anys, tornin a l'escenari dels fets. Seran Clyde Drexler, Chris Mullin i David Robinson, tots ells membres del saló de la fama del bàsquet.

  L'alcalde Garcia Albiol els rebrà els jugadors i els farà lliurament de la Tabula Hospitalis, com a reconeixement especial per part de la ciutat.