Dues peces més per a Piti Belmonte

  0
  14
  Ferran Tacon.jpg

  23/07/13 – El Badalona s`ha fet amb els serveis de dos jugadors més per a la propera temporada. El primer ha estat David Lázaro, migcampista de 28 anys, procedent de la U.D. Salamanca. Destaca per la seva capacitat de sacrifici. Lázaro destaca per poder jugar tant en posicions defensives com ofensives. Un aspecte important és que té experiència en aquesta categoria, ja que ha militat al Lleida, Castelló i Alabès, entre d`altres equips.

  La segona incorporació es Ferran Tacon, interior dret de 26 anys. Vell conegut de l`Avinguda Navarra com a rival, ja que l`ha visitat als dos últims playoffs, primer amb el Leganés i després amb el Tenerife. Aquest any, però, jugarà com a local i defensant la samarreta escapulada. El jugador de Mataró ha passat per la pedrera del Real Madrid.

  Segons ens afirma Piti en una entrevista per aquesta web, el club necessitava quatre incorporacions més. Ja s`han tancat dos, per la qual cosa queden dos fitxatges més per tancar el primer equip del Badalona per la nova temporada.