El Badalonès treu endavant un partit trampa (74 a 93)

0
    40
    j7.JPG

30/10/2013
    Els Dimonis van patir però van acabar guanyant contra el Ripoll, que encara no s'ha estrenat a la lliga

Després de guanyar el Figueres, que arribava a La Plana sense haver guanyat cap partit, els Dimonis es desplaçaven a Ripoll, que tampoc s'havia estrenat en les 6 jornades anteriors.

El Badalonès però, va treure endavant un partit trampa, contra un rival que li va posar les coses molt difícils tot i la diferència final en el marcador
    Malgrat l'avantatge inicial gràcies a la intensitat d'Oña i Tubert prop de la zona (4 a 8) van ser els locals els que van dur la iniciativa durant la 1a part.

Poc a poc superaven sense dificultat la zona del Badalonès i anotaven amb facilitant (24 a 18 min 10). Al 2n quart, 3 triples en menys de 5 minuts estiraven encara més la diferència (36 a 25) que només l'encert de Morales va aconseguir reduir abans del descans (44 a 39).

A la represa, els Dimonis van sortir amb una altre intensitat, i des de la defensa que els va permetre córrer, i un atac estàtic amb més cap per atacar la zona, van etzibar un 8 a 22 en els 7 primers minuts que donava el màxim avantatge visitant (52 a 61).

A partir d'aquell moment el matx es va estabilitzar i amb l'empenta de l'inici de l'últim quart, el Ripoll es va arribar a posar a 5.
    Quan més patia el Badalonès, 2 triples de Fontrodona van donar aire abans que el Ripoll perdés els papers amb els àrbitres i rebés 2 tècniques que van acabar de decidir el matx i van fer créixer la diferència fins els 19 finals.

Rafa Morales (24 punts) i Sergi Tubert (16 punts i 18 rebots) van ser els millors del Badalonès.
    El proper partit dels dimonis serà dissabte a les 19h a La Plana contra La Bisbal, que està empatada amb els de Badalona.