El bàsquet aquàtic continua de moda

  0
  54
  Cuq3g1aWgAAMLJA.jpg

  14/10/2016 – Des de fa molts anys, cada vegada que Badalona viu una forta tempesta molts pavellons de la ciutat queden pràcticament inutilitzats.

   

  No és un problema d’ara, però sí que sembla haver-se convertit en una tònica habitual que no pot canviar. Des de l’època de governs socialistes, moltes instal·lacions esportives de la ciutat han vist alterada la seva activitat habitual en dies de forta pluja.

   

  En l’etapa Albiol, les problemàtiques de goteres i inundacions de les pistes poliesportives es van mantenir i el govern actual tampoc ha trencat amb aquesta tendència. Quan plou, els entrenadors i coordinadors dels clubs de bàsquet de la ciutat ja tremolen.

   

  Al llarg dels darrers dies, el fort temporal que ha afectat diverses zones del litoral català ha deixat conseqüències a Badalona. A través de les xarxes socials, famílies i responsables de clubs de bàsquet de la ciutat han manifestat la seva indignació per les constants goteres que queien dels sostres d’alguns pavellons.

   

  Concretament, el Poliesportiu de Montigalà es convertiria en un niu de cubells per recollir aigua, igual que el Pavelló de Bufalà. A Pomar, els entrenaments dels equips de bàsquet també es veurien alterats, problema que també viuria el Centre Parroquial.

   

  Sens dubte, per les diferents entitats esportives de la ciutat, haver de modificar sessions d’entrenament o anul·lar-les suposa un problema, tot i que el més greu és l’elevat risc de lesió que implica haver d’exercitar-se en una pista mullada. Aquesta no és la imatge que ha d’oferir una de les capitals europees del bàsquet.