El Cadet de l’Ademar: un projecte a dos anys que vol ser a Preferent

  0
  81
  IMG_0508.JPG

  17/02/2017 – L’equip de Roger López va líder i està lluitant per poder jugar en la màxima categoria la temporada vinent.

   

  Mentre el primer equip lluita per pujar a Copa, al planter de l’Ademar hi ha una altra plantilla que està brillant. El cadet de Maristes va líder del grup I del campionat de primer any, després de guanyar 16 dels 18 partits disputats fins ara. Aquest diari ha parlat amb el Roger López, entrenador del Recuperacions Pla Maristes Ademar, per conèixer què ha dut el conjunt vermell a optar a tot.

   

  Ajudat per Gerard Solé i Adrià Saladrigas, el tècnic explica com l’equip es va “remodelar el passat estiu”, un cop tancada l’etapa Infantil. “Van arribar quatre reforços que ens han anat molt bé i els jugadors que han seguit han anat endavant”, destaca l’entrenador de l’Ademar.

   

  Els resultats obtinguts fins ara fan pensar que Maristes té el potencial necessari per guanyar la lliga i accedir a la final a quatre. Al club s’hi confia, però es valora més mirar més enllà.

   

  “La idea que tenim és intentar treballar el grup el màxim possible. Volem assolir la categoria Preferent de segon any o bé sent campions o passant per les fases. Més que els resultats d’aquest curs, s’està treballant a mitjà termini per preparar l’equip per aquestes hipotètiques fases a l’agost”, valora Roger López.

   

  La base del joc

   

  Si ens preguntem quin tipus d’equip és el cadet de Maristes, la resposta és senzilla: un grup que ho lluita tot. “Destaquem per ser un equip molt físic i que mou bé la pilota. Ho treballem molt. De fet, cada dia abans de l’entrenament fem una hora de físic. Això ens permet aguantar els 40 minuts a una alta intensitat. Procuro que tots els jugadors puguin gaudir del seu moment”, detalla en Roger López.

   

  El cos tècnic utilitza el Passeig Marítim o altres zones de Badalona per anar a córrer abans de les tres sessions setmanals que es fan a la pista. Aquest compromís en l’esforç també es trasllada als partits.

   

  “Penso que tenim a quatre o cinc jugadors amb molt talent, tot i que la nostra millor arma és la forma amb la qual treballem com a grup. No disposem de cap interior gran, però ho compensem tot amb agressivitat i ganes”, defensa López. Segons l’entrenador de l’Ademar, “aquest bloc podria competir a Preferent”, ja que “ha anat pujant junt des de premini i es coneix a la perfecció”.

   

  Hi ha pressió?

   

  Quan qualsevol equip es veu líder experimenta una mescla de satisfacció i pressió per no fallar. Com està gestionant això Maristes? “El cos tècnic es reuneix cada dilluns i mirem com s’ha d’afrontar la setmana. Normalment tot depèn del rival que ens toqui i les baixes que tinguem. En funció d’això alternem dinàmiques molt exigents amb setmanes més divertides i amb més calma”. De moment, aquest sistema ha dut l’Ademar a ser protagonista. Esperem que l’equip mantingui el rumb.