El Círcol acaba amb el somni de la ventafocs (55 a 49)

  0
  DSC_1539.JPG
  31/08/2013
  L'Urban ha arribat a guanyar de 7 a la segona part, però el Círcol ha sabut jugar millor el tram final

  El Círcol ha acabat imposant la lògica i ha guanyat a l'Urban, el campió de la lliga lleure, per convertir-se en el segon semifinalista de la tarda.

  Els de Canyadó han competit en tot moment però no han arribat prou frescos al tram final i han acusat algunes decisions arbitrals polèmiques.

  El Círcol ha sortit amb les idees clares, mirant de pressionar i imprimir un ritme ràpid, però sense encert, ha trobat la rèplica de Paco Pardos per mantenir la igualtat (12 a 12). 

  El segon període ha sigut una còpia del primer. Cap dels dos equips aconseguia trobar el seu ritme, i només un triple sobre la botzina de Coro ha permès a l'Urban marxar per davant a la mitja part (22 a 25).

  A la tornada dels vestidors han arribat els millors moments de l'Urban, que amb un Ivan molt present a les dues zones, ha aconseguit la màxima (22 a 29). 
  La resposta però, ha estat immediata i amb un 14 a 2 iniciat amb una antiesportiva, i 4 triples gairebé consecutius (2 de Xesco i 2 de Ruzafa), els de Cesc Castellet han recuperat la iniciativa (39 a 37). 

  El caràcter de Quim Forteza ha fet créixer la diferència fins els 9 (48 a 39), però la màgia de Sada ha tornat a donar opcions a l'Urban (48 a 45).
  Al tram final, sense que funcionés el marcador, el Círcol ha sabut tenir el cap més fred. i 4 punts seguits de Baró han sentenciat el partit.