El Círcol s’endú el derbi prederbi (72 a 83)

28
    DSC_0440.JPG

10/04/2013

2 triples de Gotzens van decidir un derbi igualat abans del trascendental Badalonès – Círcol

El Círcol es va imposar al Llefià en el derbi de la jornada 25 i segueix amb plenes opcions de fer la promoció d'ascens abans de jugar el partit clau contra el Badalonès.
    Els de Francesc Castellet no ho van tenir gens fàcil per guanyar al Llefià, que a falta de 12 minuts manava per 7 punts, però un parcial abans d'acabar el quart i dos triples de Gotzens a l'últim van acabar decidint el partit.
    Abans, el Círcol havia dominat els primers compassos aconseguint una diferència de 8 punts, però el Llefià es va tornar a enganxar al partit aprofitant els errors dels visitants als dos costats del camp.(32 a 31).

A la represa, l'encert exterior de Juanito i Oliva van fer que el Lliefià agafés la davantera, però un últim minut esbojarrat del Círcol aprofitant una antiesportiva i un triple de Jaume Lleal a l'última jugada va tornar a igualar el partit (55 a 55).
    Al tram final, l'intercanvi de cistelles es va mantenir fins que Gotzens amb dos triples va sentenciar el partit.

Amb aquesta victòria el Círcol arriba amb opcions d'ascens al derbi contra el Badalonès, dissabte a les 19h a La Plana.

El Llefià per la seva banda, queda en posicions de promoció de descens i visitarà la pista de la Fuster.