Sense acord pel conveni d’ús de l’estadi a un mes i mig d’acabar les obres

  0
  40
  NOTÍCIA.JPG

  04/11/2016 – Segons va anunciar el seu arquitecte, Joan Carles Navarro, l'Estadi Municipal de Badalona estarà acabat a mitjans del mes de desembre. A manca de sis setmanes d'un esdeveniment de gran magnitud per a la ciutat com hauria de ser aquest, encara no hi ha acord entre l'ajuntament i l'entitat que ha d'ocupar la instal·lació, el CF Badalona, en el conveni d'ús. 

  Segons va anunciar el seu arquitecte, Joan Carles Navarro, l'Estadi Municipal de Badalona estarà acabat a mitjans del mes de desembre. A manca de sis setmanes d'un esdeveniment de gran magnitud per a la ciutat com hauria de ser aquest, encara no hi ha acord entre l'ajuntament i l'entitat que ha d'ocupar la instal·lació, el CF Badalona, en el conveni d'ús.

  L'esborrany de proposta municipal amb el que Miguel Ángel Sánchez, el president del club, es va presentar davant dels seus socis en l'assemblea del passat 27 d'octubre és, en paraules del mateix Sánchez, "inacceptable" perquè "fa insostenible la viabilitat econòmica del club". El cas és que el rebuig dels socis badalonistes va ser unànime i, des d'aleshores, les dues parts semblen cada cop més distanciades.
   

  El motiu principal del conflicte rau en la impossibilitat que, per llei, el CF Badalona pugui explotar la publicitat i els bars de l'estadi si, com es pretén, el manteniment de la instal·lació va a càrrec del municipi. Això és el que van explicar en roda de premsa els tinents d'alcaldia, Oriol Lladó i José Téllez, i la regidora d'Esports, Maria Gallardo. "No ens imaginem el futur estadi sense el Badalona a dins", va manifestar també Lladó. En la mateixa línia conciliadora, Maria Gallardo va posar en relleu que "el CF Badalona és un patrimoni per a la ciutat i l'estadi de futbol s'ha projectat pensant en aquest club". Unes hores més tard, el president escapulat Miguel Ángel Sánchez era concloent en declarar que: "El Badalona va apostar per aquest ajuntament i ara li toca a l'ajuntament apostar pel Badalona".