El club comunica renovacions i baixes

  0
  45
  Manolo i Morales.JPG

  27/05/2016 – El Badalona ha començat a comunicar als seus jugadors quins plans té per a la temporada que ve. Des de dijous, el president, Miguel Ángel Sánchez, i l'entrenador, Manolo González, s'han posat en contacte amb futbolistes i representants per tal d'iniciar la confecció de la plantilla del curs 2016/17. 


   

  El Badalona ha començat a comunicar als seus jugadors quins plans té per a la temporada que ve. Des de dijous, el president, Miguel Ángel Sánchez, i l'entrenador, Manolo González, s'han posat en contacte amb futbolistes i representants per tal d'iniciar la confecció de la plantilla del curs 2016/17. Els dos capitans, Fran Grima i Toni Lao, a més de Sergio Maestre ja saben que el club compta amb ells i esperen una l'oferta final, que els arribarà la setmana que ve. Tots tres, en principi, tenen la idea de continuar i, en paraules del propi Lao a aquest diari, "serà un acord ràpid". També Rubén Canelada i Ibón Gutiérrez entren en els plans del Badalona i es troben en disposició de donar el sí. Pel que fa a José Miguel Morales, està automàticament renovat després de jugar 30 partits en la temporada que acaba de finalitzar. Tenen un any més de contracte Marc Vito, Enric Pi, Sergio Olmeda i Sekou Gassama. Els dos primers compten, amb Olmeda i Gassama caldrà negociar una sortida.
  Pel que fa a Eugeni Valderrama, es voldria la seva continuïtat, però la competència que hi haurà amb els equips que el pretenen ho fa molt difícil. El Barça B seria el principal perill en aquest sentit. Els blaugrana, però, no són els únics que han trucat a la porta de l'estrella del Badalona 2015/16, també l'Espanyol B i la Ponferradina el tenen en el seu punt de mira. En tot cas, el Badalona s'ha posat en contacte amb el jugador. 

  En el cas de Jakob Akrong, tot i que es compta amb ell, no és posible la seva continuïtat, per la fitxa que té. Quant a Pablo Morgado, no sembla que estigui disposat a rebaixar la seva fitxa. Finalment, el Badalona no renovarà a Juan Pablo Amantini, Alberto Carroza, Josemi Perona i Óscar Muñoz, mentre que David Serrano tornarà al Girona, d'on va venir cedit.