El Conservatori i l’Escola de Música de BDN al C.C. Montigalà

  0
  34
  Conciertos Ppal 336x248.jpg

  21/03/2014 – Els dies 22 de març i 5 d’abril, el centre ofeix als seus visitants una sèrie de concerts de música clàssica i moderna interpretats per membres i alumnes del Conservatori i l’Escola de Música Moderna.

  Els dies 22 de març i 5 d’abril, el Centre Comercial Montigalà oferirà als seus visitants una experiència pionera a la ciutat: una sèrie de concerts de música clàssica i moderna interpretats per membres i alumnes del Conservatori de Badalona i l’Escola de Música Moderna de Badalona dins el recinte comercial.

   
  És la primera vegada que un centre comercial de la ciutat impulsa una activitat en col·laboració amb aquestes dues institucions d’educació musical de Badalona. Ho fa amb un doble objectiu: acostar la música als visitants del recinte, i donar a conèixer la important funció de formació musical que realitzen el Conservatori i l’Escola.

   
  Els concerts, que van viure la seva primera sessió el passat dia 15, tindran lloc a l’anomenat Espai Cultural del centre comercial el 22 de març a les 18:00 hores, i el 5 d’abril a les 21:30.

   

   
  El 22 de març els visitants podran gaudir d’una actuació amb el conjunt de flautes de bec del Conservatori. Per al darrer dia, el 5 d’abril, està prevista una actuació final de gran format, amb la intervenció de la Banda Simfònica de Badalona, formada per una cinquantena de persones que interpretaran peces d’autors espanyols i internacionals.

   
  Aposta per la cultura

   

  Per al centre comercial, la iniciativa respon a l’aposta decidida per la seva implicació en la vida social i cultural del municipi i per l’enriquiment de l’experiència de visita del client, mentre que per a les dues institucions musicals, aquesta col·laboració té com a objectiu ampliar el seu entorn d’actuació i difondre la qualitat de la formació musical que ofereixen, acostant la música clàssica i la moderna a nous espais i públics.

   
  Part del concurs Maria Canals

   
  Aquesta proposta s’emmarca en les activitats que vinculen el Conservatori de Badalona i l’Escola de Música Moderna de Badalona amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona (https://www.mariacanals.org/ca/), i que a Badalona, es concreten amb les actuacions dels pianistes d’aquests centres a la plaça de la Vila durant el dia 29 de març. Aquesta activitat està patrocinada pel Centre Comercial Montigalà.

   
  El Concurs Internacional de Música Maria Canals és el primer concurs musical de l’Estat, que enguany arriba a l’edició 60 i compta amb un important recolzament de la societat civil i de les institucions de formació musical de Badalona com el Conservatori i l’Escola de Música Moderna.