El CTT Badalona es proclama tricampió de Catalunya

  0
  37
  Foto: CTT Badalona

  26/05/2015 – Els badalonins sumen cinc trofeus i quatre medalles al seu palmarès, destacant el triplet del jove Pau Lloret.

  L'equip A del Club Tennis Taula Badalona es va proclamar el cap de setmana Campió de Catalunya en categoria benjamina. Els germans Arnau i Pau Lloret van vèncer en una emocionant final a l'Esparreguera, davant del seu públic, per un ajustat 3 a 2. Ambdós jugadors, amb un punt cadascun i un magnífic dobles, van aconseguir un triomf històric, el primer del club badaloní en categories de formació.

  D'altra banda, l'equip B que debutava en un Campionat Nacional, va estar a un pas de vèncer a l'equip de La Garriga, mentre que l'equip femení va donar bones sensacions acabant en una meritòria sisena posició.

   

  El CTT Badalona va continuar diumenge la collita de trofeus a Esparreguera, aconseguint dues medalles d'or i una de bronze a les proves individuals i de dobles. Els germans Arnau i Pau van demostrar la seva superioritat a la modalitat de dobles derrotant a totes les parelles rivals amb contundència, inclosa la final, altra vegada davant els jugadors de l'Esparreguera.

   

  Els dos germans també es van trobar a les semifinals a la categoria individual, amb victòria de Pau Lloret que posteriorment disputaria la final davant David Roca, la punta de llança de l'Esparreguera. A una final molt igualada i vibrant el jugador badaloní va aconseguir imposar-se al primer joc, però Roca capgiraria el marcador (1-2) per estar molt a prop de la victòria. Finalment, Lloret va remuntar el quart joc aprofitant un temps mort i, després d'un inici de joc igualat, va ser capaç d'escapar-se en el marcador fins a la victòria final.

   

  El CTT Badalona valora que ha estat un bon balanç, amb triplet inclòs per a Pau Lloret, que dóna bones sensacions de cara als campionats estatals.