El FIATC Joventut fa penya

  0
  14
  DSC_0762.JPG

  26/09/2014 – Els jugadors del primer equip comparteixen l’entrenament amb l’afició i reben una bona injecció de caliu i suport per part dels seguidors verd-i-negres.

   

  Aquesta tarda a l’Olímpic s’ha viscut una jornada especial. El FIATC Joventut ha deixat a un costat els tradicionals entrenaments físics i exigents propis de la pretemporada i s’ha dedicat a gaudir amb els aficionats, tan menuts com més grans.

   

  Sota les ordres del tècnic assistent Lluís Riera, la plantilla verd-i-negra ha anat fent sortir a diferents nois i noies per a dur a terme diversos exercicis amb pilota. El treball en equip, l’encert de cara a cistella o l’habilitat per sortejar obstacles han estat els protagonistes d’aquests exercicis col·lectius.

   

  Els seguidors més menuts han pogut treballar cos a cos amb els seus ídols, trepitjar el parquet de la pista central de l’Olímpic i, fins i tot, anotar diverses cistelles allà on ho fan els professionals. Els jugadors de la Penya han entregat diversos obsequis als aficionats de més curta edat i, a més, s’han sortejat dues pilotes oficials signades.

   

  Els nous fitxatges, Demond Mallet, Goran Suton, Clevin Hannah i Sergi Vidal, han pogut tenir un primer contacte amb els seguidors, més enllà dels partits amistosos disputats fins al moment. Mallet ha exercit de mestre de cerimònies des del principi, posant en pràctica per primera vegada la haka que ha dissenyat per aquesta nova temporada.

   

  Per acabar la sessió, la plantilla del FIATC Joventut s’ha tornat a acostar a tots els aficionats presents per signar autògrafs i fer-se fotografies. El bon ambient ha regnat durant una jornada que ha servit als jugadors per desconnectar de la càrrega de treball pròpia de la pretemporada. A continuació, mostrem com ha estat aquest dia de portes obertes foto a foto.