El govern confirma l’allau de baixes laborals de la Guàrdia Urbana i considera que “podria ser una vaga encoberta”

  0
  47

  El regidor de Seguretat de l’Ajuntament, Christian Carneado, ha comunicat que 70 agents han agafat la baixa laboral en les darreres 24 hores

  En un comunicat que ha llançat l’Ajuntament, el Sisè Tinent d’Alcalde i regidor de seguretat, Christian Carneado, ha manifestat que durant les darreres 24 hores s’ha produït una allau de baixes laborals. Un total de 70 agents del Cos de la Guàrdia Urbana de Badalona han exposat que es trobaven en situació d’indisposició a l’hora de treballar en el seu torn laboral.

  El regidor considera que “podríem estar davant d’una vaga encoberta que malmet la imatge professional i de vocació de servei públic del Cos Policial”. A més, ha assegurat que el govern  “mai acceptarà sotmetre la ciutat cap xantatge”. El govern ha confirmat que durant aquest mes de novembre farà l’esperat pagament pendent de les hores extraordinàries dels darrers mesos. Aquesta és una de les principals reivindicacions del motiu de la “vaga” realitzada pels agents de la Guàrdia Urbana.

  Fonts municipals segueixen assegurant que la vaga no ha fet desatendre en cap moment els serveis bàsics de la ciutat gràcies a la coordinació amb el Cos de Mossos d’Esquadra de la nostra ABP (Àrea Bàsica Policial).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí