El juvenil del Badalona fa història a la Copa del Rei

0
    364
    Eufòria escapulada a la CE Joan Gamper

Jornada històrica la viscuda aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El juvenil del Club de Futbol Badalona va donar la campanada, eliminant a tot un FC Barcelona en l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei per 1 a 2. Els nois de Genis Sanprieto van jugar de tú a tú, dominant durant moles fases del partit.

El partit va començar amb diverses arribades del juvenil blaugrana, però sense que el Badalona perdés l’ordre. El central Hugo Caroz, al minut 14, i poc després Juan a la contra, van tenir les primeres ocasions escapulades. Tots dos equips es van mostrar molt de respecte, provocant poca profunditat
    en el joc, malgrat que els de Genís Sampietro intentaven
    trobar espais a la contra.

Al minut 35 arriba el gol

Una gran jugada de Santi Pallarés va ser aprofitada per Mario per fer el primer gol del partit, després d’un rebot. En l’acció posterior al gol, el FC Barcelona va crear una bona acció de perill, però va ser el Badalona qui va tenir més profunditat, aprofitant els espais que deixaven els blaugrana.

Sortida fulgurant del Barça

Tot just iniciada la segona part, el Barça va empatar mitjançant Òscar Gistau, aprofitant un rebuig del central Hugo Caroz. Amb el gol local, el Badalona va viure els seus pitjors minuts. Els blaugrana van dominar amb diferents aproximacions sobre la porteria de Víctor. Malgrat aquest domini, el Badalona no va renunciar a l’atac, Willy, amb un xut llunyà, va tenir l’oportunitat més clara.

Juan marca el segon

En el minut 63, Juan marcava el segon gol després d’una gran jugada de la línia ofensiva del Badalona. El jugador escapulat va creuar la pilota a l’interior de l’àrea lluny de l’abast del porter local.

L’entrada de Jodra va ser determinant per agafar el control del partit, creant sensació de perill cada cop que rebia la pilota. Els ecapulats es van trobar molt còmodes sobre la gespa, i excepció d’alguna acció aïllada, el Barça no arribava en gaires
    ocasions a la porteria de Víctor.

Darrers minuts d’agonia

El porter escapulat, Víctor, va haver d’intervenir en dues ocasions quan ja s’arribava al límit del temps afegit. Amb el Barça bolcat, el Badalona, fins i
    tot, ha tingut l’opció d’aconseguir el tercer. Amb el xiulet final va arribar l’explosió d’alegria tant a la gespa com a la graderia

Leganés, rival a quarts

El CD Leganés serà el rival del Badalona en els quarts de final d’aquesta competició. Aquesta eliminatòria es disputarà a l’Estadi Municipal en un partit en el qual es pot viure una gran tarda de futbol per a la ciutat de Badalona, i una oportunitat per continuar fent història.