El Montgat depèn d’ell mateix per ser a la F4 de la lliga Catalana EBA (76 a 55)

  0
  48
  bassas.jpg

  21/10/2013
  Els vermells van derrotar al Collblanc amb un extraordinari Pol Bassas i si guanyen passaran a la F4 com a primers evitant al Tarragona

  El sènior del Montgat va fer els deures al Pla de la Concòrdia i va derrotar al Collblanc, un dels favorits de la lliga Catalana EBA, i del Grup C de lliga EBA, per 76 a 55
  Amb aquest triomf, els de Xavi Bassas depenen d'ells mateixos per ser a la Final a 4 de la lliga Catalana EBA. 

  Una victòria dissabte que ve contra el Sabadell, els garantiria la 1a plaça i evitarien al Tarragona, el màxim favorit. A més, depenent de les combinacions, una derrota també podria classificar als vermells.

  Dissabte, després d'una 1a part igualada contra els de l'Hospitalet (30 a 29) en la que cap dels 2 equips havia pogut desempallegar-se de l'altre, la sortida del Montgat dels vestidors va resoldre el matx. 
  Dirigits per un inconmensurable Pol Bassas, que era a tot arreu i va acabar el matx amb 7 punts, 11 rebots i 5 assistències, els vermells van imprimir un ritme que li va anar bé a Cuesta i Camins per anotar amb fluïdesa (55 a 38). 

  El parcial va pesar massa al Collblanc, que es va veure sense forces per seguir lluitant i es va descentrar amb l'actuació arbitral fins arribar a perdre de 21.

  Bassas (21 de valoració) i Javi Rodriguez (20) van ser els més destacats.

  Estadística