El Natzaret està en ratxa

0
    26
    vend-llef.JPG

23/2/2015.- Cinquena victòria consecutiva de les de Xavi Duatis que tornen a deixar el rival per sota dels 40 punts.

Contra el Sagrada Familia van fer un partit molt seriós. Els tres primers quarts van ser igualats però amb la sensació de controlar el parit.

Durant bona part del partit, l’equip va fer el joc que més l’interessava sense perdre la calma.

A l’últim quart, les jugadores van saber esperar el moment adequat per trencar el partit amb un parcial de 7 a 21.

La defensa va tornar a ser una gran arma i per quart partit consecutiu el rival es queda per sota dels 40 punts.

La ratxa de 5 victòries consecutives ha fet pujar el Natzaret fins a la quarta posició a la taula.

Dissabte que ve, a casa a les 19.15h, un Sant Gervasi segon classificat posarà a prova la ratxa del Sant Andreu.

El Llefià controla però pateix

A segona, quarta victòria del Llefià en 5 partits. Des del principi van controlar el partit contra El Vendrell, amb avantatges al primer quart que van mantenir tot el partit.

Una defensa treballada i el treball en equip van fer que al primer quart marxessin de 9, 9-18.

Al segon, l’avantatge va augmentar fins el 18-32 del descans amb Miriam Valls i Pili Rodrígue marcant el ritme.

Tot i l’empenta d’El Vendrell a la represa les badalonines van saber aturar l’empenta de voler remuntar i acabar el tercer quart 33-45.

A 2 minuts del final, el Llefia guanyava de 10 punts, i quan el partit semblava sentenciat les tarragonines van remuntar en 2 minuts fins a posar-se 3 punts per sota i possessió.

La defensa agressiva, les pilotes recuperades i l’encert en cistelles arriscades van fer que al Llefià els dos últims minuts se li fessin molt llargs.

Al final victòria tot i patir després de controlar tot el partit.

La junior Montse Tajes va destacar amb 12 punts, 10 rebots i 22 de valoració, en un partit amb els punts molt repartits.

El proper partit serà el derbi contra la Minguella, diumenge a Casagemes a les 17.30h.

La Minguella apreta al final

La Minguella també arribarà al derbi després de victòria. Contra el Ant Cugat, un rival de la part baixa, van tornar a sumar.

Tot i la diferència a la classificació va ser un partit disputat. Els dos equips es van dedicar a jugar i el resultat va ser un bon partit per a l’espectador.

Els tres primers quarts van ser igualats, amb alternances al marcador. Però a l’últim parcial la Minguella va imposar la seva superioritat.

Les blaves van sentenciar als últims cinc minuts i també afronten el derbi de diumenge amb confiança.