El nou president dels empresaris badalonins es reuneix per primer cop amb Garcia Albiol

  0
  44
  Recepció president FEB.JPG

  24/07/2012 – L'alcalde Albiol i el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, van tractar ahir projectes emprenedors que es concretaran a partir de setembre.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el nou president de la Federació Empresarial de Badalona (FEB), Josep Maria Puente, van mantenir ahir la seva primera trobada formal després del nomenament del nou representant dels empresaris badalonins. Durant la reunió, l’alcalde i el president dels empresaris van coincidir en la necessitat d’impulsar iniciatives per potenciar la creació d’empreses i lluitar contra l’atur a la ciutat.

   

  L’alcalde de Badalona va explicar que “l’objectiu comú és treballar per donar sortida al màxim nombre de persones aturades i viabilitat a les empreses”. “Hem parlat de diversos projectes, que al setembre continuarem concretant, per fer de Badalona una ciutat encara més atractiva per als emprenedors i, en conseqüència, crear llocs de treball”, va explicar l’alcalde.

   

  Per la seva banda, el president de la FEB, Josep Maria Puente, va destacar que “la sortida de la greu crisi econòmica ha de venir dels emprenedors”, i que aquests “han de trobar en l’Administració les màximes facilitats per tirar endavant els seus projectes”.

   

  Fent referència a la commemoració aquests dies dels 20 anys dels Jocs Olímpics, Josep M. Puente va reivindicar l’esperit de col·laboració d’aquells temps. “Ara també és el moment de demostrar que tenim la força necessària per tirar endavant, com ho varem demostrar aleshores”.