El Parc de les Muntanyetes acollirà la 27a edició del Mercat del Trasto amb 248 parades

  0
  65
  Parc de les Muntanyetes

  El mercat té l’objectiu que ciutadans particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà

  El Parc de les Muntanyetes acull aquest diumenge 27 de novembre la 27a edició del tradicional Mercat del Trasto de Badalona. Es tracta d’una fira on els ciutadans particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà. Enguany comptarà amb 248 parades.

  El mercat té l’objectiu de promoure la reutilització, donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i, alhora, donin servei a persones que els necessitin.

   Un mercat amb vessant solidari 

  En aquesta edició i com s’ha fet en altres anys, totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, llegums, oli o llet) que es donarà al Banc d’Aliments de Badalona. A més, qualsevol persona que ho desitgi, podrà fer aportacions de menjar, ja que hi haurà un punt de recollida específic obert a tothom. La recollida d’aliments destinats a les persones més necessitades es farà mercès a la col·laboració de l’Associació Social Amics del Gorg Mar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí