El parc de les Muntanyetes acull amb èxit la XXIII Festa de l’Espàrrec

  0
  57
  6.JPG

  03/03/2014 – Es van recollir més de 100 Kg d'espàrrecs a Alcanar i es van realitzar més de 2.000 truites a la festa. 

  Tot comença amb una sortida des de Badalona fins a Alcanar on el passat dissabte, 1 de març, veïns i veïnes del districte 2, concretament dels barris de Puigfred, Lloreda, La Pau i Sistrells es van desplaçar al municipi de Montsià. Tot seguit, el mateix dia, tornen a la nostra ciutat carregats de més de 100 Kg d’espàrrecs en què es valoren i es decideix els guanyadors que han recollit més espàrrecs.

   

  Amb un dia esplèndid, radiant i el parc de les Muntanyetes ple de gom a gom, amb milers de persones, s’inicia la Festa de l’Espàrrec amb la tradicional degustació d’unes més de 2.000 truites i actuacions musicals i castelleres. A l’escenari instal·lat han passat grups de ball de diferents entitats com Tacón del Duende, Centre Cívic de La Colina i de les associacions de veïns de Complex Catalunya i Fondo Sistrells. Finalment, la festa va finalitzar amb les actuacions dels Castellers de Badalona.

   

  A més, durant tot el matí es va gaudir d’una exposició fotogràfica sobre els 23 anys d’aquesta festa del districte 2 organitzada per les associacions de Puigfred, Lloreda, La Pau i Sistrells.