El passeig de La Salut acull la 5a Fira Màgica

  0
  43
  image (3).jpeg

  25/04/2014 – Aquest cap de setmana, divendres i dissabte 25 i 26 d’abril, el passeig de La Salut s’omplirà de parades relacionades amb el tarot, vidència i minerals, però també d’artesania, alimentació i activitats per a tots els nens i nenes.

  Aquest cap de setmana, divendres i dissabte 25 i 26 d’abril, el passeig de La Salut s’omplirà de parades relacionades amb el tarot, vidència i minerals, però també d’artesania, alimentació i activitats per a tots els nens i nenes.

   

  Amb tot això, i moltes més sorpreses, els comerciants del passeig de La Salut celebren enguany la 5a edició de la Fira Màgica que com cada any atreu a centenars de veïns a gaudir d’una variada oferta de productes esotèrics i artesanals i consultar el tarot, entre altres. A més, com a novetat, la fira comptarà amb la col·laboració d’una matinal motera el mateix dissabte a les 10 hores al carrer Quevedo, cantonada amb Bernat Metge; organitzada pels Mescaleros MC Barcelona. Tant divendres com dissabte, la fira romandrà oberta des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

   

  Per altre banda, aquest dimecres els comerciants del passeig de La Salut també van celebrar amb èxit la diada de Sant Jordi amb estands de llibres i roses, entre altres com entitats i escoles públiques del barri. A més, van comptar amb la presència d’escriptors com Xavier Soler amb el seu llibre Ovni, caso abierto; Jose Antonio Roldán Sanchez amb Diario de un Psicólogo; Rosalia Zabala amb No es fácil ser bruja; Angel Gordon amb Muchas vidas muchos milagros; i Roser Vilagran amb L’Anastasi i el Dimoni.