El primer equip del Seagull es trasllada al nou estadi

  0
  56
  C7ET5TmWcAED91X.jpg

  17/03/2017 – La plantilla de Jordi Ferrón hi entrenarà dos cops per setmana fins que finalitzi la temporada i també hi jugarà els seus partits de lliga.

   

  Jugadores, cos tècnic i directiva van viure el passat dijous una vesprada realment emocionant. Després de molts mesos esperant per poder gaudir de la gespa del nou estadi municipal de Badalona, el primer equip del Seagull hi va realitzar el seu primer entrenament.

   

  Tot i que el conveni amb l’Ajuntament encara no està signat ni formalitzat, fins a final de temporada les gavines podran entrenar dues vegades a la setmana (dimarts i dijous de 21h a 22:30h) a les instal·lacions de nova creació construïdes al costat de Montigalà. La tercera sessió setmanal de l’equip es continuarà realitzant al camp de la travessera, on s’entrenava i es jugava fins ara.

   

  El premi d’entrar a l’estadi li arriba al Seagull a cinc jornades pel final de la temporada regular i amb dos partits pendents per disputar com a local. El debut de les blaves al nou estadi s’efectuarà el diumenge 26 de març contra el Son Sardina i s’hi tornarà a jugar el 23 d’abril davant l’AEM Lleida.

   

  “En cas de jugar el play-off també el disputarem a l’estadi. A Montigalà no ens ho permetrien per la manca de graderia i per qüestions de seguretat”, ens detalla Ricardo Carneado, directiu del Seagull.

   

  Cal recordar que l’equip de Ferrón va segon a la lliga i ostenta la plaça de classificació per la promoció. Dijous passat, tota la família del primer equip va viure una gran nit. “Les jugadores estaven exultants”, admet Carneado.