El Quetx Ciutat de Badalona es consolida en la fira marítima de Palamós

  0
  39
  Quetx Ciutat de Badalona.JPG

  17/05/2013 – El recuperat vaixell badaloní és convidat per segon any al 'Palamós, Terra de Mar' i demostra que l'embarcació es consolida més enllà de l'àmbit local.

  Aquest cap de setmana, des d’avui fins diumenge, té lloc a Palamós la 7a edició del festival marítim 'Palamós, Terra de Mar', enguany amb el modelisme naval com a fil temàtic, i les embarcacions tradicionals i la cultura marinera com a eix principal. En aquest marc, l’Ajuntament de Palamós ha convidat per segona vegada l’embarcació Ciutat Badalona, de Marina Badalona, entre d’altres embarcacions clàssiques com el Santa Eulàlia o el Far de Barcelona, cita que esdevé un punt de trobada de persones, associacions i entitats vinculades amb el fet marítim que aporten els seus coneixements i activitats per tal de mostrar a la resta de ciutadania la riquesa del patrimoni natural i cultural del litoral.

   

  Els membres de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona (AAqCB) consideren que això demostra que el projecte de recuperació d’aquesta embarcació amb base en el Port de Badalona es consolida. Les activitats en que participaran són, entre d’altres, la desfilada de presentació d’embarcacions tradicionals i clàssiques i el bateig de mar en vaixell tradicional.

   

  L’assistència al festival fa que aquest cap de setmana no s’hagi programat cap sortida el públic des del Port de Badalona. Ja podeu consultar en l’apartat del Ciutat Badalona del portal www.marinabadalona.cat el calendari amb les noves dates de sortides i la disponibilitat des del dissabte 25 de maig fins al 14 de juliol. Recordeu que la reserva es fa via internet i que el preu és de 12 euros les persones adultes i 8 els infants. El preu per als membres de l’AAqCB es de 10 euros.