El Sant Josep es posa a treballar massa tard (73 a 81)

31
    x publicart.JPG

05/11/2013
    Els parroquials van arribar a perdre per 16 punts, va fer una pressió per posar-se a 6, però van acabar perdent el cap

El Sant Josep va patir la 2a derrota de la temporada en caure a casa contra l'Alpicat de Lleida per 73 a 81
    Els de Víctor Cruz no van fer un bon partit i tot i que van tenir capacitat de reacció, va ser massa tard

Després d'un 1r quart igualat, malgrat els parroquials no estaven fent el millor joc, l'Alpicat va començar a agafar el ritme del partit per arribar a la mitja part per davant (29 a 32).

A la represa però, es van viure els pitjors moments del Sant Josep en el que va de lliga. Fluixos al darrere, es van veure superats pel rival, que va fer créixer la diferència fins els 16 punts (41 a 57).

Al darrer quart, el Sant Josep va augmentar molt la agressivitat. Jugant amb 5 petits, la pressió defensiva va ajudar a fer cistelles molt ràpides i amb 2 triples de Diego l'equip es va arribar a posar a 6 punts (60 a 66).
    A partir d'aquell moment però, el Sant Josep es va precipitar, i amb alguna decisió arbitral polèmica, va perdre el cap i no va poder seguir lluitant per la victòria.

Tot i la derrota, els parroquials es mantenen líders empatats amb La Seu d'Urgell i el Corazonistas.

El proper partit dels de Victor Cruz serà dissabte a les 18h a la pista del Font Castellana.