El Sant Josep es torna a agradar a casa (78 a 49)

0
    26

25/03/2014
    Els parroquials van fer un partit molt sòlids als dos costats de la pista i no van donar cap oportunitat al Font Castellana

Com està sent habitual aquesta temporada, el Sant Josep va tornar a mostrar la seva millor versió al Centre Parroquial

Com ha passat contra molts rivals que a domicili han pogut amb el Sant Josep, a Badalona han acabat rebent una bona tova. Aquesta vegada va passar el mateix amb el Font Castellana, un rival de la zona baixa, que a la 1a volta va superar als groc-i-lila, però que dissabte es va quedar molt lluny del triomf al feu del Sant Josep.

Els de Víctor Cruz van basar el triomf en una extraordinaria defensa, que va deixar en només 21 punts als barcelonins al descans i que no va baixar el ritme en cap moment.
    A més, en atac els jugadors van tenir les idees prou clares, van moure la pilota amb molt de criteri i van trobar encert.

Ja des de l'inici el Sant Josep era l'equip que duia la iniciativa (17 a 12). 8 punts seguits d'Arimont i un contraatac de Diego eixamplaven la diferència (31 a 18), abans d'arribar al descans (35 a 21).

A la tornada dels vestidors, abans que el Font Castellana pogués acostar-se i posar nerviosos als locals, el Sant Josep va sortir com una moto amb la intenció de deixar el matx decidit.
    La diferència d'intensitat era notable als 2 costats de la pista, i en un 3 i no res l'avantatge va créixer fins els 30 (56 a 29).
    El Sant Josep s'agradava al davant, i amb la confiança del marcador, estava prou relaxat per tenir uns percentatges de tir molt alts.

A l'últim període, els locals mai va deixar d'apretar i la diferència es va mantenir.

Amb aquest triomf els de Víctor Cruz mantenen vives les opcions d'ascens. El proper partit dels parroquials serà dissabte a les 18h a la pista de l'Ipsi, un rival directe.