El subcampió ja treballa

  0
  41
  sampep entrenament.jpg

  28/08/2012

  El Sant Josep ja treballa combinant preparació física amb entrenaments a pista. Els parroquials jugaran contra el Collblanc i el Santfeliuenc de lliga EBA abans de disputar la Copa Badalona.

  Les vacances han quedat enrere i els equips de la comarca ja treballen. Dilluns va començar el Sant Andreu de Natzaret i tres dies més tard s'hi va posar el Sant Josep, el subcampió de la categoria.

  Els del centre parroquial enceten un nou projecte dirigit per Oscar de Paula, fins ara entrenador del júnior, que només manté tres jugadors de la passada temporada: Diego Rodriguez, Dario Naharro i Juanan Gracia. A ells se'ls ha afegit Sergi Tubert, Quim Forteza i Joan Gavaldà de les categories inferiors, Marc Hermoso i Alberto Reyes de l'Aqua, Xavi Gonzalez de l'UBSA i Xavi Vidal, el germà de Sergi Vidal.

  En aquesta primera setmana els parroquials han combinat el treball físic amb entrenaments a pista. Pel tècnic Oscar de Paula els jugadors "han arribat bé i han desconnectat d'una competició tan dura i llarga com la Copa Catalunya". A més, destaca que "la majoria han trobat alguna activitat física, ja sigui amb tornejos de bàsquet amb un altre esport, que els ha mantingut en forma a part del pla físic que els vam donar i que sabem que sempre costa fer-lo al peu de la lletra".

  A la pista, els primers entrenaments han tingut molts exercicis de 3 i 4 contra 0 per aprendre a ocupar els espais. "El primer que volem que aprenguin és la filosofia d'un club que practica un joc ràpid i alegre", explica de Paula. El Sant Josep tindrà dos compromisos d'alçada abans de la Copa Badalona. El dimecres 29 jugarà contra el Collblanc i el dia 1 contra el Santfeliuenc, tots dos equips de lliga EBA.