El Tiana no remata la feina a Figueres (87 a 86)

0
    35
    figueres tiana.JPG

30/10/2013
    Els de Ramon Pla van entrar per davant a l'últim minut però van jugar pitjor les últimes accions

El Tiana no va poder aconseguir el 3r triomf de la temporada i va caure a la pista de l'Adepaf Fgueres per 87 a 86.

Els de Ramon Pla van entrar a l'últim minut guanyant de 1 (82 a 83), però els de l'Alt Empordà van jugar millor les últimes possessions, i els veterans Macau, Oliva i Pascua van sentenciar el matx.

Abans, el Tiana havia superat un mal inici (19 a 14) gràcies a l'encert exterior. Al 2n quart, els 5 triples dels del Baix Maresme igualaven el marcador, però encara no el capgiraven (38 a 35).

A la represa, Macau agafava la responsabilitat i obria un forat, però de nou el Tiana es va encomanar a l'encert per enganxar-se al partit aprofitant els nervis locals

Al final però, en les accions decisives, el Figueres va tenir el cap més fred i el Tiana va tornar a caure per poc en un desplaçament.

Giménez (20 punts) i Lorente (15) van ser els més destacats dels de Ramon Pla, que tornaran a jugar aquest dissabte a les 18h contra el Ripoll, l'únic equip que encara no ha guanyat cap partit.