Els cementiris de Badalona es preparen per a la diada de Tots Sants amb un horari especial

  0
  94

  L’Ajuntament recomana avançar les visites als recintes i utilitzar el transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat

  L’Ajuntament de Badalona ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants ampliant els serveis als dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, per poder atendre així la gran quantitat de persones que visiten els recintes per aquestes dates. Malgrat tot es recomana que s’avancin, sempre que sigui possible, les visites als recintes.

  Horaris

  Ambdós cementiris estaran oberts, a partir del dilluns 23 d’octubre i fins dimecres 1 de novembre, de 8 a 18 hores.

  A tots dos cementiris, tal com passa durant la resta de l’any, hi haurà un servei d’escales per aquelles persones que ho necessitin.

  Transport públic

  L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als recintes funeraris. Entre els dies 28 d´octubre i 1 de novembre es reforçarà el servei de la línia B23 que arribarà fins a la porta del Cementiri de Sant Pere. A més, el dimecres 1 de novembre hi haurà un dispositiu especial d’autobusos (SE1 i SE2) que cobriran el recorregut entre els diferents barris de Badalona i el Cementiri de Sant Pere.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí