Els Dracs mantenen la imbatibilitat després de vèncer als Cobras

0
    27

28/03/2017 – Nou triomf dels Badalona Dracs en la LNFA Sèrie A, setè consecutiu, en aquesta ocasió davant els Murcia Cobras per 0-33.

La dupla Gonzalo-Lee, que ens anaven oferint grans tardes en els primers parts de la present temporada, es va tornar en Gonzalo-Herrick el passat dissabte, 25 de març, en terres murcianes. Sergi, a les mans de l’atac negre i plata, va tornar a sumar cinc touchdowns més als seus espectaculars números, sumant ja 37 passos d’anotacions en set trobades disputades. Per la seva part, Joey va substituir a Hunter pel que fa a destinatari dels llançaments de touchdowns de Gonzalo. Quatre dels cinc anotats pels Dracs en el Joan Barnés murcià, van portar la firma del jugador americà que, després de perdre diversos partits per una lesió, es va mostrar totalment recuperat per afrontar el tram decisiu de la temporada.

Cobras, com ja va succeir en el partit de la primera volta disputada a Badalona, va aguantar durant el primer quart, el qual va acabar amb un 0-6 després de la primera anotació de Joey Herrick. En el segon quart, un parcial de 0-21 per als d’Oscar Calatayud, amb dos touchdowns més de Herrick i un altre de Xavi Gonzalo, deixava el xoc pràcticament sentenciat en arribar al descans amb un clar 0-27.

La segona meitat va tenir poca història. La defensa badalonina continuava mostrant-se impenetrable, com ja va demostrar en la primera meitat, i impedia l’avanç rival i el seu moviment de cadenes. L’atac va continuar amb el seu ritme a l’inici del tercer quart però després de la quarta anotació de Herrick, que situava el 0-33, l’intensitat va disminuir i l’equip de Calatayud va començar a reservar forces per afrontar l’intens mes d’abril que els espera.

Després d’aquesta setena victòria consecutiva, que els referma en la primera plaça de la LNFA Sèrie A sense conèixer la derrota, l’actual campió de la competició defensarà el lideratge el pròxim dissabte a Reus a les 19 hores, on s’enfrontarà als Imperials, segon classificat amb set triomfs i una derrota, precisament la que van encaixar a Badalona (54-6).

Dracs Girls

Pel que fa a les Dracs Girls, van patir una dura derrota en la seva visita a Terrassa per enfrontar-se en la setena jornada de la LNFA Femenina a les locals Reds. Tot i que l’equip badaloní figurava com local, les jugadores van haver de jugar la trobada en Can Boada per falta de terreny de joc.

Després d’un primer duel en la primera volta, on es va poder veure que la diferència entre ambdós equips havia minvat respecte a altres temporades, aquesta vegada la història va ser ben diferent. Les Reds, que estan realitzant un gran any amb quatre victòries i una derrota i amb serioses possibilitats de ficar-se a la final nacional, no es van deixar sorprendre, marcant el ritme i la superioritat en el marcador des del principi.

Jessica López, autora de cinc touchdowns, va ser un autèntic malson per a la defensa de l’equip que dirigeix Manolo Pérez, encaixant de forma clara la sisena derrota de la present temporada amb un 0-50.

La pròxima setmana les Dracs Girls es desplaçaran fins a L’Hospitalet de Llobregat per a enfrontar-se a les Pioners.

Cadet

El gran joc mostrat per la secció Cadet dels Badalona Dracs en la quarta jornada de la Lliga Catalana, que es va disputar el passat diumenge a Badalona, no es va veure reflectit en els marcadors de les dues trobades que van disputar. Els cadets badalonins s’enfrontaven als dos millors equips de la categoria després de les quatre primeres jornades i a punt van estar de sorprendre els aficionats. Davant els Salour Almogavers es va perdre per 23-15, mentre que davant els invictes Barberà Rookies, els Dracs cadets van caure per un ajustat 20-14.

La cinquena jornada de la 19a LCFA Cadet es disputarà el pròxim 8 d’abril.

Sub-13

Els alevins es van desplaçar el passat dissabte fins a Sarrià de Ter, Girona, per a jugar la quarta jornada de la LCFF Sub-13. Els joves Dracs van caure de forma clara davant uns superiors Celtas per 42-6 i a continuació van acosneguir un empat davant els Terrassa Reds (19-19).

Després de la disputa d’aquesta jornada, els Dracs es troben en la setena plaça amb un total de tres triomfs, un empat i quatre derrotes. La pròxima cita de la LCFF Sub-13 serà el 9 d’abril a Badalona.

Open

Finalment destacar el primer triomf de l’equip en la LCFF Open en la jugada disputada aquest passat diumenge al Badalona Sud. Després d’encaixar quatre derrotes consecutives en les dues primeres jornades, els Dracs van derrotar als Reus Imperials per 33-12, aconseguint la primera victòria i escalar un parell de posicions en la classificació.