Els ‘encants’ volen batre rècord de públic aquesta Setmana Santa

  0
  44
  encantes.JPG

  14/04/2014 – Els marxants volen aprofitar aquest Divendres Sant, el proper dia 18 d'abril, per arribar als 10.000 visitants.

  Sota el lema "Divendres Sant vine als Encants", els Marxants de Badalona volen transmetre a la ciudadania un missatge clar: tots els festius hi ha ‘encants’. La intenció del col·lectiu és informar tothom que el mercat ambulant també es pot gaudir en dies festius, sobretot per aquells veïns que per motius de treball no poden apropar-se els dies laborables. Segons el president, Xavier Oriola, el públic dels dies festius és diferent al habitual, com pot ser la família amb la canalla, i volen aprofitar aquest Divendres Sant, el proper dia 18 d'abril, per arribar als 10.000 visitants.

   

  Els marxants, diuen, fan una funció de locomotora econòmica dins de la ciutat i ajuden a dinamitzar el comerç. “El nostra lema principal és "Dies de Mercat, vida a la ciutat", relata el col·lectiu de venedors. 

   

  Nova ordenança reguladora

   

  Aquest mes es porta al Ple de l'Ajuntament la futura ordenança que regula la venda no sedentària a la ciutat i, segons Oriola, els marxants han “treballat per intentar incloure aspectes que” els afecten directament, i explica que “gràcies als grups polítics municipals” han arribat a un “bon acord".

   

  El president de l’associació ressalta la “bona relació amb tots i totes les regidores” i el “gran suport” rebut. “A vegades trobem regidors comprant als ‘encants’ i això ens agrada molt”. El futur dels marxants, diu, depèn d'ells, i considera que els polítics saben que per aconseguir un mercat ambulant “de qualitat i professional” es necessita la implicació de l'Administració.