Els Mossos investiguen l’abús sexual a una menor d’edat d’11 anys en un túnel del terror al barri de la Salut de Badalona

  0
  53

  Altres menors li haurien fet tocaments mentre es trobava dins del túnel.

  Els Mossos d’Esquadra investiguen l’abús sexual a una menor d’edat d’11 anys en un túnel del terror al barri de la Salut de Badalona. Els fets van passar durant la tarda del diumenge 30 d’octubre i altres menors li haurien fet tocaments mentre es trobava dins del passatge del terror. A més, als voltants del mateix espai també va tenir lloc una baralla entre alguns dels joves que feien cua per entrar al recinte. Un dels menors va ser assistit pel SEM.
  Aquest és un passatge del terror conegut arreu, ja que competeix en un concurs per ser el millor túnel del terror de tot l’Estat. Persones de Navarra, Tarragona o Saragossa van visitar-lo durant el dia. Segons els Diables de la Salut, els organitzadors de l’acte, “van venir més persones que altres anys i no estàvem preparats per aquest volum de persones”. L’acte va començar amb retard i es va acumular una llarga cua de persones.
  “Se’ns va comentar que hi havia hagut empentes dintre del túnel, però en cap cas que hi hagués hagut algun tipus de tocament voluntari”, així ho han assegurat els Diables de la Salut. “No es va comentar a cap de les 20 persones de personal que hi havia a la zona, sinó s’hagués trucat immediatament a la policia.”
  L’organització també es queixa d’una falta d’efectius policials o agents per controlar la zona. Des de l’Ajuntament s’ha assegurat que durant el dia d’avui, que es tornarà a fer el túnel, hi haurà una patrulla per la zona perquè no es repeteixin les incidències d’ahir.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí