Els percentatges del Melilla desdibuixen el lideratge de Bieshaar i López-Arostegui (77-87)

0
    47

04/12/2016 – El CB Prat encaixa la novena derrota del curs acusant l’absència del base Xavi Forcada.

Amb només una victòria sumada en els darrers deu encontres oficials, el CB Prat continua perdent posicions en la classificació de la LEB Or. Aquesta jornada, l’equip vinculat del Divina Seguros Joventut veuria com el Melilla era capaç d’estrenar-se a domicili al Joan Busquets, després de presentar moltes dificultats per mostrar-se sòlid lluny del Javier Imbroda.

El bloc d’Alejandro Alcoba sabria aprofitar la baixa de Xavi Forcada a les files locals, absència que augmentaria els minuts de Sergi Costa i obriria les portes de la rotació al júnior Pol Molins.

El bon inici de Xabi López-Arostegui duria el Prat a posar-se per davant, però la qualitat interior d’Arteaga i diversos triples encadenats per Eloy Almazán i Van Wijk capgirarien el guió establert per l’aler basc (21-25). Els percentatges d’encert dels visitants serien molt alts (57% en tirs de camp), fet que provocaria les primeres escletxes contundents en el marcador (34-50).

El -17 que hauria d’entomar el Prat només sortir dels vestidors (40-57) deixaria l’equip de Roberto Sánchez amb molt poques opcions de victòria, tot i que amb la feina d’Ortega (27 de valoració) els potablaves se sabrien refer (55-64).

Al final, el Prat entraria en l’últim quart a una distància assumible, diferència que el Melilla podria gestionar gràcies al gran partit fet per Arteaga (27). Ni la regularitat de López-Arostegui (15 de valoració) ni el millor dia de Bieshaar (18) serien suficients per guanyar. El Prat (4/9), tretzè classificat, visitarà La Corunya el pròxim dissabte (18:30h).