Els We are the ocean actuen a Badalona en el marc de l’Espumarock Fest

  0
  31
  We_are_the_ocean.jpg

  26/06/2013 – El Turó d'en Caritg acull dissabte un festival de música amb la presència del grup britànic i quatre bandes més: Mujeres, Avida Dollars, Syberia i Syper.

  El Turó d’en Caritg serà l’escenari el proper dissabte 29 de juny del festival Espumarock Fest, que comptarà amb la presència del grup de rock britànic We are the Ocean, acompanyat de les bandes Mujeres, Avida Dollars, Syberia i Svper.

   

  EspumaRock Fest es presenta com un festival de rock independent i alternatiu, amb la voluntat d’oferir en un mateix recinte i amb entrada gratuïta les actuacions de cinc grups diferents. El cap de cartell és el grup britànic We Are the Ocean, un nom habitual en l’escena rock internacional que compta ja amb tres discos. La banda farà a Badalona la seva única actuació a Espanya dins la gira que està realitzant per diferents països.

   

  El grup Mujeres presentarà en directe el seu darrer treball Soft Gems. Avida Dollars aproparan un tast d’Esencia, un disc amb el qual estan realitzant diverses gires per Espanya. El grup badaloní Syberia, que ha actuat a festivals com Primavera Sound o BBK Live, oferirà una proposta instrumental sense veu. I Svper obrirà el festival amb música que remet al crowd rock dels anys vuitanta.

   

  El festival disposarà d’un escenari de 17 metres de llargada amb 36.000 vats de so. A més s’habilitarà una zona de bar. El concert està organitzat i produït per l’empresa de Badalona Barnarock amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, San Miguel, El Periódico de Catalunya i Solán de Cabras.

   

  Revetlla familiar amb la col·laboració dels comerciants

   

  Divendres, a més, aprofitant la infraestructura que s’instal·larà al Turó d’en Caritg, se celebrarà la revetlla familiar de Sant Pere, amb entrada lliure. Els veïns podran aconseguir els tiquets de consumició de coca i cava gratis a les botigues del Centre Comercial de La Salut, Pau Piferrer, Pérez Galdós i Juan Valera, per la compra mínima de 10 euros. Aquesta revetlla, amb música per a tothom, s’allargarà des de les 9 del vespre fins a les 2 de la matinada.