És l’hora de guanyar-se el Play Off

  0
  21
  ZZA-JOV (5).JPG

  12/04/2014
  Les opcions de ser al Play Off passen per ser sòlids a casa

  Fa setmanes que, tenint en compte el calendari de la 2a volta, tant Maldonado com els jugadors diuen que les opcions de Play Off passen per l’Olímpic.

  Ha arribat l’hora de demostrar si l’equip està preparat per jugar contra els millors, i ho farà a casa.
  Dels 8 partits que queden 5 són al Palau entre els que hi ha els 2 propers contra el Cai i el Gran Canària. L’equip està molt mentalitzat per afrontar-los i mira d’ajustar encara més els petits detalls.

  El que més preocupa ara mateix és el baix percentatge d’encert exterior. Els verd-i-negres semblaven estar endollats a l’inici de la 2a volta, però ja duen 45 partits en que els que no anoten amb fluïdesa (27 de 123, un 21%). Davant d’aquesta dada, que segons Maldonado condiciona tant el joc, tothom coincideix en dir que l’equip no variarà l’estil i treballarà per recuperar la punteria .
  Això si, en aquests 5 partits en els que l’equip ha aconseguit 3 victòries, han fet prou feina al darrere com per arribar sempre, excepte a Vitòria, al final amb opcions de victòria.

  Pel que fa al rival de diumenge, tant l’entrenador com els jugadors han volgut destacar que arriba en un bon moment de forma. Diumenge va ser capaç de guanyar al Barça amb un gran joc, i sent 6è mira més cap amunt que cap avall. Maldonado n’ha remarcat la “continuïtat” de molts dels seus jugadors i que és un conjunt “molt ofensiu”.
  Al joc interior hi destaca Henk Norel, que ha reaparegut de la lesió amb bones sensacions. “Espero que com ha bon seguidor de la Penya faci un partit normalet”, bromejava Vives.