Es va fer justícia en el 93

0
    28

26/03/2017 – Un gol de Gerard Oliva en el temps afegit rescata un punt més que merescut per al Badalona davant el Cornellà. Els escapulats continuen en la zona de play off i mantenen l’avantatge sobre els seus perseguidors.

Com era d’esperar, el partit entre el Bada i el Cornellà va tenir més emoció que bon futbol. En tot cas, l’únic equip que va proposar alguna cosa va ser el Badalona, sobre tot en el tram final. Durant la primera part no hi va haver ni una sola acció clara de perill. Va ser després del descans quan van començar a passar coses, especialment com a conseqüència del gol que Pep Caballé va signar en el minut 60, quan va enviar la pilota a l’escaire de la porteria de Morales culminant un contracop.

Amb el 0-1 Manolo González va posar tota la carn a la graella i va fer entrar Iván Agudo, Iván Guzmán i Moha, buscant el desequilibri. Les ocasions es van succeir davant la porteria de Marcos, que va tornar a fer una gran actuació, fins que Gerard Oliva, en el minut 93, va signar un empat més que merescut. Abans del xiulet final, Lucas Gafarot va disposar d’una clara oportunitar per a tornar a posar el seu equip per davant, però va xutar fora.

Badalona: Morales; Fran Grima (Iván Agudo, 64’), Moyano, Aleix Coch, Musa; Indiano (Moha, 74’), Sergio Maestre; Bruno Vinicius, Sandro, Victor García (Iván Guzman, 67’); Gerard Oliva.

Cornellà: Marcos, Aimar, Ñoño, Édgar, Óscar Sierra, David García, Pere Martínez (Lúcas, 62’), Pep Caballé, Sergio Gómez, Xavi Puerto (Marc Caballé, 75’) i Abraham (Éric Gallego, 51’).

Gols: 0-1, Pep Caballé (60’), 1-1 Gerard Oliva (93’).

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal, del colegio valenciano. Amonestó a Abraham y Gómez para el Cornellà.