Espanya debuta amb victòria

0
    38

13/07/2012

La vigent campiona va guanyar Turquia per 60 a 79. Barrera va anotar 12 punts des de la banqueta i Suàrez en va fer 3.

La selecció espanyola sub20, vigent campiona d'Europa, va debutar amb victòria en la defensa pel títol. Els de Luís Guil es van desfer amb facilitat de Turquia per 60 a 79.

Els otomans es van avançar en el marcador (14-4) però ràpidament Díez, el millor dels espanyols amb 21 punts, va igualar el partit capitanejant un parcial 7-0. El propi Díaz en estat de gràcia va contribuir amb 10 punts al segon quart per obrir una escletxa (30-45), que els turcs no van saber tapar. La diferència estava estabilitzada i una lleugera reacció de Turquia va ser novament controlada per l'encert de Díez i Abrines.

Barrera va anotar 12 punts sortint des de la banqueta, inclosos 2 triples, en els 25 minuts que va ser a pista. Suàrez en va fer 3 i va atrapar 2 rebots, mentre que el fins ara verd-i-negre, Joan Tomàs, no va jugar.

La selecció sub20 jugarà avui mateix contra Letònia, que va guanyar sense problemes a Georgia per 88-50.