Exhibició d’Agudo i tres punts de prestigi

0
    25
    Agudo i Musa.JPG

10/09/2016 – El Badalona va esgarrapar l'Espanyol B a Sant Adrià amb una victòria, que hauria pogut ser més clara si en els minuts finals els blanc-i-blaus no haguessin sorprès la defensa escapulada. Un penal quan s'acabava la primera part, amb expulsió inclosa, va resultar determinant. Iván Agudo va marcar les diferències.

L'acció clau del partit la van protagonitzar, precisament, Agudo, que encarava el porter Rubén tot sol, i el defensa espanyolista Iago, que el va fer caure a dins de l'àrea. L'àrbitre, el valencià Muñoz Pérez, no va dubtar i va assenyalar penal. Musa el va transformar i va permetre el Badalona encarar la segona part amb avantatge al marcador i un jugador més. La superioritat dels de Manolo González es va fer palesa, com ja havia passat a la primera meitat, i es va reflectir al marcador quan el mateix Iván Agudo, als sis minuts de la represa, va signar el zero a dos.
    En el tram final del partit el Badalona es va complicar la vida rebent un gol del defensa Soria, després que Morales atures un penal a Rufo. Per sort, Bruno Vinicus, culminant una acció d'Iván Agudo, va posar l'1-3 en l'acció següent. Encara hi hauria temps per a més perquè, en l'últim minut, Cristo posaria un inquietant 2-3 que ja no es mouria.

Fitxa tècnica

Espanyol B: Rubén, Carles Soria, Aaron, Iago, Lluís, Álex López (Rivas, 59'), Melendo, Borja, Gual (Cristo, 63'), Rufo, Pibe (Glauder, 46').

Badalona: Morales; Moyano, Aleix Coch, Robusté (Coulibaly, 54'); Fran Grima, Toni Lao, Sergio Maestre, Musa; Víctor (Bruno, 67'), Marcel Serramitja (Sandro, 80') i Iván Agudo.

Gols: 0-1: Musa (45 '); 0-2: Lluís (51 '); 1-2: Soria (82 '); 1-3: Bruno (83 '); 2-3: Cristo (90').

Àrbitre: Sr. Muñoz Pérez (C. Valencià). Ha amonestat Robusté (14'), Sergio Maestre (40'), Rivas (65'), Cristo (68'), Musa (75'), Fran Grima (86'). Va expulsar Iago (45').

Incidències: uns 600 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.